Verlicht en ondersteunt

Rugbraces verlichten de pijn in de onderrug en bieden steun bij verrekkingen en verstuikingen. De braces zijn hierdoor geschikt voor onder andere overbelasting, lage rugklachten en A-specifieke rugklachten. Wacht niet te lang met rugklachten en kies voor de juiste behandelwijze. Een goed passende brace zorgt voor de juiste ondersteuning.

De verstelbare banden aan beide zijden zijn ontworpen om de brace op de juiste maat te maken. Deze schuif je over de binnenzijde van de riem en zit met klittenband in zowel positieve als negatieve kant gefixeerd. 

Deze brace is in één maat verkrijgbaar en is volledig verstelbaar op uw omvang.

Aan beide zijden van het achterpaneel bevinden zich beschermplaten (11). Het wordt vastgemaakt met klittenband aan de brace en biedt bescherming aan de taille. Gezien de verschillende taillelijnen kunnen gebruikers de positie van de platen aanpassen om de juiste pasvorm te krijgen.

De verstelbare rugplaat in het midden van het achterpaneel is demonteerbaar. Er zijn twee niveaus die de rug van twee verschillende sterkte kunnen voorzien, als u de brace gebruikt. Uiteraard kunt u deze ook weglaten, maar dan zal de lumbale ondersteuning fors minder zijn.

12 maanden garantie / CE & FDA gekeurd

Inclusief verzendkosten € 49,95

Zeg vaarwel tegen lage rugpijn

DETAILS

Uitstekend afgewerkt en samengesteld uit de beste materialen om de kwaliteit te garanderen