Spatmasker

Stop met die onpersoonlijke gezichtsmaskers bij beroepen waarbij gasten & cliënten graag een gelaatsuitdrukking cq. vriendelijk glimlach willen ervaren. Hoeveel vriendelijker zijn de spatmaskers van MEDIQAPP waarbij je de expressie op ieders gezicht kunt zien!

Voorkom dat je speekseldeeltjes overbrengt op mensen of levensmiddelen, hygiënisch en comfortabel om te dragen. Het masker maakt geen contact met de neus en is voorzien van een anti-condens coating.

Herbruikbaar en lichtgewicht spatmasker, zeer geschikt voor brildragende mensen en je kunt makkelijk ademhalen zonder dat het masker beslaat. Door het gebruik van dit masker bescherm je tegen kleine waterdruppels die verspreid worden door hoesten of gewoon praten.

 

Het masker zit comfortabel op het gelaat door een zachte steun voor de kin en verstelbare bandjes voor de oren. Dit masker is geschikt voor alle afmetingen van het hoofd, klein of groot.

Het masker is eenvoudig te reinigen met warm water en zeep.

Zeer geschikt voor het gebruik in de gastronomie, zoals koks, kelners, kassières, maar ook voor andere beroepen zoals tandartsen & assistenten, schoonheidsspecialisten, nagelstylistes, pedicures, kappers, medisch personeel, baliemedewerkers etc. In de basis voor ieder beroep waar je met mensen in aanraking komt en waar een medisch voorgeschreven masker niet noodzakelijk is.

Maat: één maat past iedereen
Afmetingen: 14 x 7 cm
Gewicht: 8 gram
Kleur: wit frame
Kinsteun: zacht material
Scherm: helder acryl met anti-condens coating
Koordjes : comfortabel en verstelbaar

Let op: dit is geen goedgekeurd masker om je persoonlijk tegen het coronavirus te beschermen zoals medisch goedgekeurde gezichtsmaskers.