R A Y C O N O   RC200
HYDROXYL GENERATOR

Raycono triliros luchtsterilisators zijn gebaseerd op de luchtreinigingstechnologie van het International Space Station (NASA). 

Omdat de geavanceerde gepatenteerde technologie van triliros het luchtdesinfectie- en zuiveringsvermogen aanzienlijk verbetert, zijn ze een nieuwe generatie luchtsterilisatoren die een mens-machine coëxistentie kunnen realiseren. 

Toepasbaar op alle binnenscenario's, zoals thuisruimte, commerciële ruimte, openbare ruimte en industriële ruimte, kunnen ze effectief formaldehyde en stof in het binnenmilieu verwijderen en schadelijke elementen zoals virussen en slechte bacteriën efficiënt doden. 

De RC200 is getest en gecertificeerd door internationale autoriteiten zoals SGS en heeft aangetoond dat het sterilisatiepercentage kan oplopen tot 99,99%. Als gevolg hiervan kan de binnenlucht langdurig worden gesteriliseerd en gezuiverd, wat effectief de hygiëne en schone binnenlucht garandeert.

RC200 is een stille en zeer efficiënte moderne micro-luchtsterilisator. Het kan worden toegepast in badkamers, keukens, slaapkamers en kantoren. Afhankelijk van de oppervlakte kunnen meerdere units in dezelfde ruimte gecombineerd worden om maximale zuivering te bereiken en u een veilige en behaaglijke leefomgeving te bieden.

Sterilisatiepercentage:
99.99% gebaseerd op de SGS test

Geïnitieerd door NASA over sterilisatie van ruimtevaartuigen
Hydroxyl Sterilisatie Technologie

Specificaties

Voedingsspanning AC 100-240V - 50/60Hz óf DC 12V
Verbruik  15W (ca. € 0,08 p/dag bij 24/7 en € 0,23 p/kWh)
Luchthoeveelheid  80M3/H
Effectieve ruimte 20 /24M2
Geluid <40dB
Afmetingen 240x175x77 mm
Gewicht 1 Kg
Luchtsterilisatie 99,9%

OPMERKING: De waarde van luchtvolume, stroomverbruik en geluid zijn gespecificeerd bij statische druk van 0 Pa.
De waarde van het luchtvolume is de maximale waarde en een tolerantie van +/- 10% is toegestaan.
De waarde van het geluidsniveau is een gewichtsgemiddeld geluidsdrukniveau, de gemiddelde waarde wordt gemeten door het bedrijf Raycono en een tolerantie van +3dB/-7dB is toegestaan
Het geluid wordt gemeten op 1 meter afstand van de linker, voorkant en onderkant van het apparaat.


DOWNLOAD HIER DE BROCHURE:  rc200brochure-pdf
GA NAAR DE handleiding

Stil, geniet van de rust

40dB wanneer een mug vliegt
< 36dB wanneer AS300 werkt (slaapmodel)


Raycono-luchtsterilisator produceert zeer weinig geluid, minder dan een mug produceert als hij vliegt. 
Beschermt je slaap de hele nacht.

Onschadelijk om te 

Hydroxyltechnologie is een volledig veilige technologie voor de mens.

De RC200 produceert geen geur/radicalen maar alleen schone lucht. Een noodzakelijke sterilisator die u thuis, op kantoor, in de auto gebruikt.

Geur verwijderen 

Raycono luchtsterilisator elimineert ook onaangename geuren binnenshuis die typisch worden geassocieerd met het toilet. Het verwijderen van geuren is bijna net zo eenvoudig als de stekker in het stopcontact steken en de machine zijn werk laten doen.

Gebruik in een voertuig

RC200 is uitgerust met een extra sigarettenaanstekeradapter en 2 riemen die het apparaat kunnen bevestigen. druk op een knop om frisse lucht te krijgen voordat uw rit begint. Voor in de auto, schoolbusje, taxi, touringcar, caravan of camper.

VORIGE PAGINA