R A Y C O N O   RC100
HYDROXYL GENERATOR

Raycono triliros luchtsterilisators zijn gebaseerd op de luchtreinigingstechnologie van het International Space Station (NASA). 

Omdat de geavanceerde gepatenteerde technologie van triliros het luchtdesinfectie- en zuiveringsvermogen aanzienlijk verbetert, zijn ze een nieuwe generatie luchtsterilisatoren die een mens-machine coëxistentie kunnen realiseren. 

Toepasbaar op alle binnenscenario's, zoals thuisruimte, commerciële ruimte, openbare ruimte en industriële ruimte, kunnen ze effectief formaldehyde en stof in het binnenmilieu verwijderen en schadelijke elementen zoals virussen en slechte bacteriën efficiënt doden. 

De RC100 is getest en gecertificeerd door internationale autoriteiten zoals SGS en heeft aangetoond dat het sterilisatiepercentage kan oplopen tot 99,99%. Als gevolg hiervan kan de binnenlucht langdurig worden gesteriliseerd en gezuiverd, wat effectief de hygiëne en schone binnenlucht garandeert.

RC100 is een stille en zeer efficiënte moderne micro-luchtsterilisator. Het kan worden toegepast in badkamers, keukens, slaapkamers en kantoren. Afhankelijk van de oppervlakte kunnen meerdere units in dezelfde ruimte gecombineerd worden om maximale zuivering te bereiken en u een veilige en behaaglijke leefomgeving te bieden.

Sterilisatiepercentage:
99.99% gebaseerd op de SGS test

Geïnitieerd door NASA over sterilisatie van ruimtevaartuigen
Hydroxyl Sterilisatie Technologie
Formaldehyde
Virus
Stof
Bacterie

Specificaties

Voedingsspanning AC 100-240V - 50/60Hz
Verbruik  4W (ca. € 0,02 p/dag bij 24/7 en € 0,23 p/kWh)
Luchthoeveelheid  3,5M3/H
Effectieve ruimte  10/18M2
Geluid <50dB
Afmetingen 153x86x30 mm
Gewicht 500 gr
Luchtsterilisatie 99,9%

OPMERKING: De waarde van luchtvolume, stroomverbruik en geluid zijn gespecificeerd bij statische druk van 0 Pa.
De waarde van het luchtvolume is de maximale waarde en een tolerantie van +/- 10% is toegestaan.
De waarde van het geluidsniveau is een gewichtsgemiddeld geluidsdrukniveau, de gemiddelde waarde wordt gemeten door het bedrijf Raycono en een tolerantie van +3dB/-7dB is toegestaan
Het geluid wordt gemeten op 1 meter afstand van de linker, voorkant en onderkant van het apparaat.


DOWNLOAD HIER DE BROCHURE:  rc100brochure-pdf
GA NAAR handleiding

De RAYCONO RC100 is vrijwel overal inzetbaar, thuis, op kantoor, een hotel of in de caravan / camper. Dankzij de drie verschillende bijgeleverde stekkers, is deze compacte krachtpatser vrijwel overal in Europa te gebruiken en neem je hem mee op reis. Wees altijd verzekerd van schone lucht en met een verbruik van slechts 3 Watt ook nog eens heel zuinig.

Vorige pagina