HANDLEIDING RC100 (RAP-005A)

Geachte klant,

Dank u voor de aanschaf van het door ons bedrijf geproduceerde Hydroxyl  triliros-luchtdesinfectieapparaat. Om de installatie en het in gebruik nemen van dit apparaat te vergemakkelijken, raden wij u aan omdeze handleiding goed door te lezen en een veilige plaats op te bergen.

Door deze handleiding te volgen bent u verzekerd van een veilige installatie en door normaal gebruik en onderhoud te plegen, kunt u het maximale uit uw RAYCONO Hydroxyl luchtdesinfector halen.

Altijd gegarandeerd frisse lucht!

Het coronavirus (Covid-19) verspreidt zich wereldwijd en veroorzaakt veel ellende in de samenleving. Als gevolg hiervan is onze leefomgeving beduidend veranderd, wat het reizen en de dagelijkse activiteiten van mensen sterk beperkt. Om die redenen is het absoluut noodzakelijk om de ontwikkeling en productie van verschillende producten die bacteriën en virussen remmen en doden, te versnellen.

Op basis van de verbetering van de verslechterende leefomgeving van de mens zet RAYCONO zich in om het mechanisme van verschillende bacteriën en virussen te onderzoeken om adequate antivirus- en sterilisatieproducten te ontwikkelen waarbij reeds een aantal patenten zijn verkregen en een aantal luchtdesinfectie oplossingen uit voort zijn gekomen.

Een van de producten is onze RC100 (RAP-005A), hiermee kan je effectief virussen en slechte bacteriën een halt toe roepen. Bacteriën en virussen tot in elke hoek en ruimte van de kamer, terwijl ze allerlei soorten geuren verwijderen, creëren een veilige, frisse en comfortabele leefruimte voor u.

Producteigenschappen

De RAYCONO Hydroxyl Trillios luchtdesinfector is een zeer efficiënte sterilisator die de kerntechnologieën van de volgende twee micro-modules integreert:

- Hoge concentratie hydroxylradicaalgenerator
- Nieuwe type plasmagenerator met hoge concentratie en lage temperatuur
- Klein formaat - beslaat slechts één procent van het volume van traditionele luchtreinigers;
- Geschikt zijn voor badkamers, keukens, slaapkamers, kantoordekken, kantoren en andere woonruimte. 
- Het aanbevolen aanpassingsgebied voor een enkele eenheid is 10-18 vierkante meter. Je kunt meerdere apparaten in één ruimte gebruiken als je        bijvoorbeeld een grote woonkamer of kantoor hebt.
- Laag energieverbruik: slechts 3 W vermogen en kan 24/7 werken
- Geschikt voor elke ruimte met vaste stopcontacten (gebruik deze niet in verlengbare stopcontacten).

DESINFECTIE PRESTATIES

RAYCONO RC100 heeft de functie het doden van veel voorkomende virussen en bacteriën in een ruimte. Het verwijdert meer dan 99% van de schadelijke stoffen in de lucht, inclusief Covid-19, Influenza-A HINI-virus, Aviaire-influenzavirus, Novak virus, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Clostridium difficile, Listeria, specifieke streptokokken, methicilline-resistente stafylokokken aureus, schimmel-/gistbacteriën, Pseudomonas, enz.

TECHNOLOGIE

Raycono RC100 technologie is een high-tech cutting-edge zuiveringstechnologie. RAYCONO heeft een gepatenteerde hydroxylradicaal generatormodule, die biljoenen hydroxylradicalen kan genereren met een sterke bacteriedodende werking. Vergeleken met traditioneel antiviruszuiveringstechnologie, het bezit het volgende voordelen:
- Grondige zuivering: ontleding in plaats van adsorptie van virussen en bacteriën die niet gemakkelijk waarneembaar zijn voor mensen.
- Uitgebreide zuivering: van vrijwel alle soorten oppervlakken.
- Praktische zuivering: geen verzadiging, geen filterverbruiksartikelen met een hoog rendement en een laag energieverbruik.
- Veiligheidszuivering: de eindproducten van de zuivering zijn: kooldioxide en water, die geen secundaire vervuiling veroorzaken naar de omgeving.
- Veiligheidsbescherming: exclusief lichtomhuld structuurontwerp zonder ultraviolette lichtlekkage, voldoen aan de eisen van UL867 en C SA22-2.

Plasma wordt gegenereerd door een hoogfrequent en hoog voltage elektrisch veld, en heeft de volgende twee sterilisatiemechanismen:
- De rol van actieve zuurstof: een groot aantal actieve zuurstof ionen en hoogenergetische vrije radicalen in het plasma zijn kunnen eenvoudig eiwitten en nucleïnezuren in bacteriën, schimmels, sporen, virussen en denaturatiemiddelen oxideren, waardoor micro-organismen hun activiteit verliezen.
- Afbraak van snel en energierijk deeltje: het elektron microscoopobservatie na het sterilisatie-experiment laat zien dat de beelden van bacteriën en virusdeeltjes na de werking van het plasma vol gaten zitten, wat het oxidatieproces veroorzaakt en afbraakeffecten produceert door de hoogenergetische ionenwolk en zal microbiële schade veroorzaken met de sterfte van het virus tot gevolg.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Model: RC100 (RAP-005A)
Nominale spanning: AC110-240V~
Nominaal vermogen: 3W
Toepasselijk gebied: 10-18 M2
Afmetingen: 153x86x30mm
Gewicht: 0.5kg
Anion concentratie: 3x107 ions/cm3 (gemeten op korte afstand)
Ozon emissie: 0.05PPM
Maximum geluid: 50dB

PRODUCTINFORMATIE

1. Luchtuilaat

2. Luchtinlaat & filter

3. Verwisselbare stekkeraansluiting

4. USA opsteek-stekker

5. Europese opsteek-stekker

6. Engelse opsteek-stekker

7. Australische opsteek-stekker

Duw de AC-stekker in het apparaat in de richting van de pijl tot u een "klik" -geluid hoort.

Stop het apparaat in het stoptcontact en het zal direct gaan werken.

Open het stofopvangdeksel vanuit de positie aangegeven door de pijl en haal de stofopvangspons uit de deksel voor reiniging. De spons is ontworpen voor het absorberen van grotere deeltjes stof en het wordt aanbevolen om deze iedere 2 weken schoon te maken (uitspoelen). De spons herbruikbaar na het schoonmaken.

ONDERHOUD

- Zorg er bij het schoonmaken voor dat de aan/uit-schakelaar is uitgeschakeld en haal het apparaat uit het stopcontact.
- Gebruik regelmatig een handdoek, wattenstaafje of tandenborstel reinig het stof rond de luchtin en -uitlaat.
- Druk of wrijf niet op de luchtuitlaat met spijkers of scherpe voorwerpen om schade aan het product te voorkomen.
- Gebruik geen alcohol, nagellakremover of wasmiddel om schoon te maken, anders kan het defecten, barsten of verkleuring veroorzaken.

PREVENTIEVE MAATREGELEN

Om het risico op storingen, elektrische schokken, verwondingen, brand, en schade aan apparatuur te voorkomen, zorg ervoor dat u de volgende veiligheidsmaatregelen in acht neemt.

Waarschuwingen

- Houd de stekker en handen uit de buurt voordat u de stekker in het stopcontact steekt van water, anders bestaat het risico op een elektrische schok.
- Het is verboden om in de buurt van vloeibaar petroleumgas of andere ontvlambare gassen te gebruiken producten (zoals vluchtige stoffen, verfverdunners, sprays, enz.), anders kan het een explosie of brand veroorzaken door kortsluiting.
- Gebruik het niet op een zeer vochtige plaats, anders kan dit leiden tot een kortsluiting of brand.
- Het is verboden voor kinderen om dit product zonder toezicht te gebruiken. 
- Er is een ingebouwde hoogspanningsmodule, dus open het apparaat NOOIT zelf!
- Het is verboden vingers of metalen voorwerpen in de opening van de luchtuitlaat, anders kan er een elektrische schok ontstaan.

Opmerking:
Wanneer de machine draait, wordt licht ultraviolet gereflecteerd, dat weliswaar geen directe schade toebrengt aan ogen, maar wij raden aan dit niet langer dan 10 seconden te doen.

- Dek de luchtinlaat of -uitlaat van de machine niet af tijdens gebruik en zorg voor een vlotte luchtstroom.
- Laat het product niet vallen of stel het product niet bloot aan sterke schokken, anders kan de UV-lamp scheuren of bezwijken en snijwonden ontstaan door gebroken glasdeeltjes.

De afbeeldingen van producten, accessoires, enz. in de handleiding zijn allemaal schematische diagrammen die alleen ter referentie zijn. Vanwege product updates en upgrades, kan het eigenlijke product en het schema diagrammen enigszins afwijken. Raadpleeg het werkelijke product.