De nieuwste technologie hand in 
hand met de natuur

Hydroxyl
technologie

Qapp 6 Luchtdesinfectie 

Virussen, bacteriën of schimmels in de lucht: ze zijn er altijd. Maar ze worden pas een probleem wanneer ze infecties overdragen. En precies dat gaan wij tegen. Wij staan garant voor gezonde, virusvrije lucht.

De realiteit is dat gifstoffen, allergenen, virussen en bacteriën in de lucht rondzweven wanneer je binnenshuis bent. Die onzuiverheden kunnen niet alleen uw comfort beïnvloeden, maar ook uw gezondheid. 

Vooral tijdens de koudere maanden vormen geforceerde hitte en gerecyclede lucht gezondheidsrisico's als ze ongefilterd zijn.

Lucht- & oppervlaktesterilisatie

Negatief geladen ionen zorgen dat het lichaam beter zuurstof op kan nemen, en minder histamine produceert. Ze verminderen klachten van hooikoorts, astma, luchtweg-allergieën, hoofdpijn, vermoeidheid. Ze vergroten de concentratie, verbeteren het afweersysteem van het lichaam en verhogen de weerstand tegen ziekte. De Qapp 6 is uitgerust met een 'ecologische hydroxyl water ion generator', welke miljoenen ionen produceert om niet alleen de lucht, maar ook oppervlakken te desinfecteren.

360º rond filter

Speciaal antiviraal raamwerk om efficiënt de formaldehyde uit de lucht te filteren

H13 classificatie HEPA (High Efficiency Particulate Air) filter zodat alle stofdeeltjes groter dan 0,1 micrometer (µm) worden tegengehouden

Hoge kwaliteit actief koolstoffilter om schadelijke gassen uit de binnenlucht te filteren

De voordelen van een 360° rond filter

Door gebruik te maken van de nieuwste productietechnieken is het mogelijk om filters niet alleen in platte vorm, maar ook in ronde vorm te produceren. Maar wat zijn hier de voordelen van?

Wanneer je een plat HEPA-filter van 30 x 30 cm helemaal openvouwt, dan zal de totale oppervlakte van het filterdoek ongeveer 2​m² bedragen. Maar wanneer je een 360° filter van dezelfde afmeting openvouwt, dan zal dit filterdoek een oppervlakte hebben van ruim 7​m².  Dit betekent dat een rond filter zo'n 325% meer filteroppervlak kent dan een vlak filter . Daarnaast kan verontreiniging  van alle kanten worden aangezogen, wat vanzelfsprekend effectiever is. 

Kortom; een 360° filter heeft (veel) meer filtercapaciteit, minder invloed op de luchtstroming en kan van alle kanten lucht aanzuigen. Daarnaast raakt een ronde filter ook minder snel verstopt, waardoor deze langer mee zal gaan. Vanzelfsprekend zijn de MediQapp Qapp 6 apparaten voorzien een 360° HEPA H13-filter, zodat een  maximale filterefficiëntie behaald kan worden en deze ook nog veel langer mee gaat.

HOE WERKEN HEPA
FILTERS?

De werking van een HEPA-filter is eenvoudig. Luchtreinigers absorberen lucht, voeren de lucht door een reeks filters (inclusief het HEPA-filter) en laten schone lucht de kamer in. Het filter is samengesteld uit een netwerk van willekeurig geplaatste vezels, wat normaal gesproken bestaat uit lagen van cellulose, synthetische vezels of glasvezel. Deze vezels zijn gerangschikt in de vorm van een accordeon, waardoor ze een groter vermogen hebben om de deeltjes op te vangen. Het HEPA-filter verwijdert met gemak ziekteverwekkers groter dan 0,3 micron.

Oppervlakken

In tegenstelling tot 'normale luchtreinigers', produceert de QAPP 6 hydroxyl. Samen met UV-C licht, zorgt hydroxyl ervoor dat de binnenlucht compleet gevrijwaard blijft van virusdeeltjes. Niet alleen in de binnenlucht, maar hydroxyl verwijdert virusdeeltjes eveneens van oppervlakken zoals meubels, deurknoppen, vensterbanken etc.

24/7 uur beschermd tegen virussen en bacteriën 
zonder gebruik te maken van chemicaliën

VEELGESTELDE VRAGEN

PRODUCT INFORMATIEBLAD

Wilt u alle opties van onze luchtdesinfectie apparaten naast elkaar zien om een goede afweging te maken welk model voor u geschikt is, klik dan op onderstaande link om de PDF te downloaden

KLIK HIER VOOR HET PDF DOCUMENT

Start luchtdesinfectie vóór je een ruimte binnengaat

Met onze handige App. zet je het desinfectieapparaat vooraf aan zodat het zijn werk kan doen en je bij binnenkomst van de gewenste ruinte gevrijwaard bent van virussen en andere ongezonde stoffen die in de binnenlucht aanwezig zijn.

Kleurindicatie

De App kleurt naar gelang de lucht schoner of vuiler raakt.
Bij schone lucht zal de kleur groen zijn, maar bij binnenlucht die behoorlijk vervuild is, kleurt de App rood!

Bomen planten

Voor elk verkocht apparaat planten wij in samenwerking met VIRIDI AIR, ergens in Nederland een luchtzuiverende boom om ook de buitenlucht te helpen zuiveren.

DISCLAIMER: MediQapp gebruikt verschillende methoden om de functionaliteit van onze producten te testen. Gebruikers kunnen de specifieke toepassing en omgevingsomstandigheden evalueren bij het maken van een beoordeling van de innovatieve voordelen van de technologie. Mensen dienen tevens redelijke veiligheidsmaatregelen nemen om de overdracht van ziekteverwekkers, waaronder SARS-CoV-2, te voorkomen. U kunt niet alleen vertrouwen op onze producten om het te isoleren of de verspreiding ervan te voorkomen. Het is belangrijk om te voldoen aan alle volksgezondheidswetten en richtlijnen die zijn uitgegeven door nationale autoriteiten, inclusief richtlijnen die zijn gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het European Center for Disease Prevention Control (ECDC), Centers for Disease Controle en Preventie (CDC), inclusief maar niet beperkt tot sociale afstand, handhygiëne, hoestetiquette en het gebruik van gezichtsmaskers.

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen, laat het ons weten en stuur een e-mail via onderstaand e-mailadres.

MEDIQAPP B.V.
Van Leuffenpad 21
3401 XZ IJsselstein
Netherlands

info@MediQapp.eu

KvK 82836981
IBAN NL15 INGB 0006 7233 05
BTW NL862622621B01