LUCHTDESINFECTIE

Speciaal voor scholen, winkels en het MKB hebben wij een krachtig model 
dat maar liefst een CADR van 950m³/H kent - onze Qapp 15
"Quality Air Products"

GEBRUIKSVRIENDELIJK DISPLAY

Ziekteverwekkers, deeltjes en geuren blijven hangen in slecht geventileerde ruimtes. Ademen, praten en hoesten kunnen ziekteverwekkers verspreiden (zoals griep of coronavirus) via de vorming van aërosolen of druppeltjes, die kunnen meer dan een uur in de lucht blijven

1. Automatische

In de automatische modus gebruikt de Qapp 15 intelligente deeltjesdetectie om de luchtkwaliteit te detecteren en past de ventilatorsnelheid automatich aan om effectief  verontreinigingen te verwijderen terwijl de luchtkwaliteit via de LED-indicator wordt getoond.

2. Handbediening

De handbediening biedt volledige controle en stelt u in staat om de bedrijfsparameters aan te passen aan, vooriedere situatie Navigeren via het eenvoudige digitale display om de ventilator snelheden te selecteren, duur en lichtstanden.

3. Turbo stand

Turbo-modus draait beide centrifugale inlaatventilatoren op topsnelheid, waardoor de reiniging aanzienlijk wordt versneld. De luchttoevoer (CADR) is hierbij 950m3/h, 
verontreiniging wordt sneller en effectiever verwijderd.

4. Nachtstand

In de nachtstand gebruikt de Qapp 15 zijn ingebouwde lichtsensor om het licht in de ruimte te meten. Wanneer het lichtniveau daalt, schakelt K15 alles uit zoals LED's en displays en activeert een lagere ventilatorsnelheid om te zorgen voor vrijwel geruisloze zuivering gedurende de nacht

KLEURINDICATIE

De machine kleurt naar gelang de lucht schoner of vuiler raakt.
Bij schone lucht zal de kleur groen zijn, maar bij binnenlucht die behoorlijk vervuild is, kleurt het apparaat direct rood!
Groen - excellent
Blauw - goed
Geel - acceptabel
Rood - slecht

Lucht- & oppervlaktesterilisatie

Negatief geladen ionen zorgen dat het lichaam beter zuurstof op kan nemen, en minder histamine produceert. Ze verminderen klachten van hooikoorts, astma, luchtweg-allergieën, hoofdpijn, vermoeidheid. Ze vergroten de concentratie, verbeteren het afweersysteem van het lichaam en verhogen de weerstand tegen ziekte. De Qapp 15 is uitgerust met een 'ecologische hydroxyl water ion generator', welke miljoenen ionen produceert om niet alleen de lucht, maar ook oppervlakken te desinfecteren.

PRODUCT INFORMATIEBLAD

Wilt u alle opties van onze luchtdesinfectie apparaten naast elkaar zien om een goede afweging te maken welk model voor u geschikt is, klik dan op onderstaande link om de PDF te downloaden

KLIK HIER VOOR HET PDF DOCUMENT

Start luchtdesinfectie vóór je een ruimte binnengaat

Met onze handige App. zet je het desinfectieapparaat vooraf aan zodat het zijn werk kan doen en je bij binnenkomst van de gewenste ruinte gevrijwaard bent van virussen en andere ongezonde stoffen die in de binnenlucht aanwezig zijn.

Kleurindicatie

De App kleurt naar gelang de lucht schoner of vuiler raakt.
Bij schone lucht zal de kleur groen zijn, maar bij binnenlucht die behoorlijk vervuild is, kleurt de App rood!

DISCLAIMER: MediQapp gebruikt verschillende methoden om de functionaliteit van onze producten te testen. Gebruikers kunnen de specifieke toepassing en omgevingsomstandigheden evalueren bij het maken van een beoordeling van de innovatieve voordelen van de technologie. Mensen dienen tevens redelijke veiligheidsmaatregelen nemen om de overdracht van ziekteverwekkers, waaronder SARS-CoV-2, te voorkomen. U kunt niet alleen vertrouwen op onze producten om het te isoleren of de verspreiding ervan te voorkomen. Het is belangrijk om te voldoen aan alle volksgezondheidswetten en richtlijnen die zijn uitgegeven door nationale autoriteiten, inclusief richtlijnen die zijn gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het European Center for Disease Prevention Control (ECDC), Centers for Disease Controle en Preventie (CDC), inclusief maar niet beperkt tot sociale afstand, handhygiëne,  hoestetiquette en het gebruik van gezichtsmaskers.

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen, laat het ons weten en stuur een e-mail via onderstaand e-mailadres.

MEDIQAPP B.V.
Van Leuffenpad 21
3401 XZ IJsselstein
Netherlands

+31 302 072 275

info@MediQapp.eu

KvK 82836981
IBAN NL15 INGB 0006 7233 05
BTW NL862622621B01