Door gebruik te maken van hoogwaardige biotechnologische knowhow en jarenlang onderzoek en ontwikkeling, is het BIOTEC 8 gelukt om de voetafdruk van vervuiling te minimaliseren door reinigingsoplossingen te bieden zonder toegevoegde chemie. De kwaliteit van al onze producten is ook in lijn met de veranderende nationale en Europese wetgeving en de toenemende veeleisende normen en voorschriften. Reinigen met producten zonder chemicaliën omdat ze een negatief effect hebben op mens en milieu. Ons bedrijf heeft een zeer strikt beleid voor duurzame productie en implementatie van de principes van circulaire economie en industriële ecologie: maximale recycling, minimale afvalcreatiëen een positief effect op mens en milieu. 

De kracht van de natuur
De kracht van de natuur, waar we onze micro-organismen vinden, kan niet worden verwaarloosd. Jarenlang was er eigenlijk niemand geïnteresseerd in
investeer hierin en verken de kracht en voordelen van micro-organismen, aangezien ze de allereerste vormen van leven op aarde waren. Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling waren we in staat om die door de natuur gegeven micro-organismen te identificeren en te isoleren die specifieke eigenschappen hebben om het milieu schoon te maken en de slechte bacteriën te vervangen.

Uitvoering
Al miljoenen jaren leven mensen naast bacteriën die hen eigenlijk ook gezond houden. Alleen de slechte / pathogene bacteriën maken mensen ziek. Wat is dan de beste manier om slechte bacteriën te bestrijden en wat zijn hiervoor de beste oplossingen? Hoe gewone chemische reinigingsmiddelen met antibacteriële eigenschappen werken: Deze producten doden (zoals aangegeven op de product etiketten) 98% van ALLE bacteriën die in het milieu aanwezig zijn. Dat betekent dat ze de omgeving uit balans brengen. Maar binnen 30 minuten na reiniging kunnen er meer slechte bacteriën gevonden worden dan voor de reiniging! Dit komt omdat slechte bacteriën gemakkelijk resistent worden aan de chemische inhoud en ze herbevolken het oppervlak.

Verpakking
Al onze verpakkingen zijn recyclebaar, zoals stickers, flesjes, alles. We gaan echter nog verder en promoten onze kartonnen navulverpakkingen. Ook voor carwash-pro lijnen leveren wij alle producten uitsluitend in kartonnen verpakkingen.

Effectieve reiniging en bescherming
Door de biofilm te verwijderen die wordt geproduceerd door de slechte pathogene bacteriën op harde en zachte oppervlakken, zijn onze horecareinigers in staat om alle veelvoorkomende pathogenen (bacteriën, virussen en schimmels) op microniveau te neutraliseren en langdurige bescherming te bieden. tot 30 dagen na de behandeling. Belangrijk: Oppervlakken mogen niet worden behandeld met andere chemische reinigingsmiddelen, omdat deze de kracht van de bioreiniging kunnen belemmeren en hun na bescherming kunnen verminderen!

Onmiddellijke efficiëntie
Door gebruik te maken van wetenschappelijke tests op hoog niveau, zijn we in staat om de werking van onze producten te volgen en zo de best mogelijke kwaliteit aan onze klanten te bieden. Onder is ons voorbeeld van een test van onze "multicleaner" en zijn werking tegen de meest voorkomende pathogenen:

VORIGE PAGINA