UW HANDEN HEBBEN NOOIT EEN VRIJE DAG

ZORG DAAROM GOED VOOR ZE

Bij MEDIQAPP B.V. weten wij hoe belangrijk het is om voor uw handen te zorgen.
Onze handschoenen bieden u comfort en berscherming.

Bescherming voor u, uw patienten, familie en collega's om besmetting te voorkomen.
Want het belangrijkste is om veilig thuis te komen bij uw familie.

NITRIL

ONDERZOEKSHANDSCHOENEN

Wilt u ook verzekerd zijn van gegarandeerde constante levering tegen een reële marktconforme prijs?

Als relatie van MediQapp B.V. bent u verzekerd van voldoende aantallen nitril handschoenen, nu en straks!

synthetisch nitril
synthetisch nitril
100% nitril
specificaties specificaties zwart specificaties GOLD

Uitzonderlijk beschermende eigenschappen

De CareProfi nitril handschoenen bieden uitzonderlijke bescherming tegen gevaarlijke chemische, bacteriële en virale blootstelling. In tegenstelling tot veel andere soorten handschoenen, kunnen CareProfi nitril handschoenen u zelfs tegen olieachtige vloeistoffen beschermen en zijn ze beduidend duurzamer en punctiebestendiger, waardoor ze de meest gewilde handschoenen zijn in de medische en voedsel gerelateerde bedrijfstakken wereldwijd.

Hypoallergeen


Voor al diegenen die vaak onderzoekshandschoenen moeten dragen maar last hebben van type I allergieën, zijn CareProfi nitrilhandschoenen een geweldig alternatief. Ze zijn vervaardigd zonder enig gebruik van natuur rubber latex en passen u als gegoten zonder een allergische reactie te veroorzaken.

100% gecertificeerd


Conform alle huidige en relevante internationale normen en voorschriften, CareProfi handschoenen hebben de tests doorstaan ​​die hun duurzaamheid en beschermende eigenschappen bewijzen. De CareProfi nitril handschoenen zijn CE gecertificeerd en goedgekeurd door de FDA als geldige PBM. Enkele andere certificeringen zijn EN455, EN374, EN ISO 21420, ASTM D6319 etc.

Rijksinstituut voor Volksgezondheid
en Milieu
Ministerie van Volksgezondheid,
Welzijn en Sport
Nederland

Voor elke nitril handschoen geldt dat deze een CE-markering moet hebben volgens de Europese richtlijn Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). 

Bij onderzoekshandschoenen voor inwendig gebruik geldt tevens dat deze een CE-markering moeten hebben volgens het Besluit Medische hulpmiddelen. Om vergissingen te voorkomen adviseert de WIP om alleen handschoenen te gebruiken die een CE-markering hebben volgens beide richtlijnen. De handschoenen voldoen aan: NEN-EN 420 (EN ISO 21420) én NEN-EN 374-1,2 (15;16) met een AQL van 1,5 of lager (=prestatieniveau 2) én NEN-EN 455-1,2,3,4 (17-20). 

Toelichting:  NEN-EN 420+A1 (EN ISO 21420) beschrijft de algemene eisen en testprocedures waaraan handschoenen moeten voldoen. NEN-EN 374-1,2 beschrijven de eisen aan handschoenen met betrekking tot de bescherming tegen micro-organismen. NEN-EN 455-1,2,3,4 beschrijven de eisen voor medische handschoenen voor eenmalig gebruik.

Opmerking: wanneer handschoenen ook bescherming moeten bieden tegen chemische stof(fen) moet deze voor de desbetreffende chemische stof zijn getest volgens NEN-EN 374-3 (22) en moet de verpakking zijn voorzien van een CE markering met een 4-cijferige code. De chemische stof(fen) waarop is getest wordt aangegeven met een lettercode (A t/m L).

De EN420-norm is geëvolueerd tot 
EN ISO 21420

Fabrikanten van beschermende handschoenen moeten ervoor zorgen dat de materialen die worden gebruikt voor de productie van hun producten, geen invloed hebben op de gezondheid van de gebruiker. Deze nieuwe norm EN ISO 21420, die de norm EN 420 heeft vervangen, bouwt voort op deze trend en gaat uitgebreid in op de veiligheid.
klik hier voor meer informatie

PBM certificering - VEEL GESTELDE VRAGEN

lees verder

productieproces

HOE DRAAG JE EEN HANDSCHOEN

Lees verder

HOE KIES IK DE JUISTE MAAT

Wegwerphandschoenen van nitril moeten goed om uw hand zitten zonder het gevoel te hebben dat ze uw bewegingsvrijheid beperken.

Klik op de afbeelding, print vervolgens de PDF uit en volg de instructies.

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen, laat het ons weten en stuur een e-mail via onderstaand e-mailadres.

MEDIQAPP B.V.
Van Leuffenpad 21
3401 XZ IJsselstein
Netherlands

info@MediQapp.eu

 +31 302 072 275

KvK 75053772
BTW NL860123637B01
EORI NL860123637
IBAN NL RABO 0342 6425 45