De nieuwste technologie hand in 
hand met de natuur

Hydroxyl
technologie

Raycono KO522 
Luchtdesinfectie 

Virussen, bacteriën, VOS (vluchtige Organische Stoffen) of schimmels in de lucht: ze zijn er altijd. Maar ze worden pas een probleem wanneer ze infecties overdragen. En precies dat gaan wij tegen. Wij staan garant voor gezonde lucht.

De realiteit is dat gifstoffen, allergenen, virussen en bacteriën in de lucht rondzweven wanneer je in een ruimte bent. Die onzuiverheden kunnen niet alleen uw comfort beïnvloeden, maar ook uw gezondheid. 

Gezond en veilig onderweg met deze luchtdesinfector voor in de auto, vrachtauto of taxi.

HEPA-luchtzuiveringssystemen leiden lucht door kleine fysieke filters die stof, allergenen, huidschilfers van huisdieren en de meeste andere verontreinigingen in de lucht verzamelen. Nadat het door het systeem is gecirculeerd, duwt het de schone lucht naar buiten. Bij HEPA-luchtzuiveringssystemen moet u af en toe het filter vervangen, afhankelijk van hoe lang de machine draait en de grootte ervan.

Het HEPA-filter van dit kleine maar krachtige apparaat is tevens virus-dodend, volgens de nieuwste techniek. Dit zelfde filter wordt ook toegepast in de veel grotere AS622

Luchtdesinfectie

Het zuiveringsprincipe van Olansi is om de negatieve ionen en de positief geladen vervuilende deeltjes in de lucht vrij te maken, zodat de stofdeeltjes zoals PM2.5 in de lucht zinken en botsen door de positieve en negatieve ionen.

Bovendien kunnen de negatieve ionen ook de polariteit van het bacteriële eiwit omkeren, zodat de levensvatbaarheid van de bacteriën wordt verminderd of gedood, en het effect van het zuiveren van de lucht en het elimineren van geur wordt bereikt. 

Tegelijkertijd zendt het via plasmaontlading dezelfde positieve en negatieve ionen uit in de natuurlijke omgeving, waardoor virussen en schimmels worden geremd. Alles bij elkaar genomen is het nominale verwijderingspercentage van PM2.5 99% en het sterilisatiepercentage 98%.

Zo klein als hij is, de KO522 doet zijn werk met maar liefst een ​PM2.5 CADR* van 8m³/h.

De CADR van een luchtreiniger wordt geschat door de luchtstroom te vermenigvuldigen met de filterefficiëntie. Meer bepaald houdt de C.A.D.R. rekening met:

- De grootte van de deeltjes die uit de lucht worden gefilterd
- Het percentage van deze partikels dat uit de lucht wordt verwijderd
- Het totale volume van de luchtstroom dat de luchtreiniger passeert

* CADR staat voor Clean Air Delivery Rate van een luchtreiniger. De CADR meet het volume propere lucht dat per minuut geproduceerd wordt door een draagbare en verplaatsbare luchtreiniger.

Personaliseren

De KO522 kunt u in diverse kleuren c.q. huiskleur bestellen en kan worden voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo, een mooi en 'schoon' relatiegeschenk of presentje voor uw personeel. Informeer naar de mogelijkheden: 
info@MediQapp.eu

PRODUCT INFOR​MATIEBLAD (klik op de afbeelding)

DISCLAIMER: MediQapp gebruikt verschillende methoden om de functionaliteit van onze producten te testen. Gebruikers kunnen de specifieke toepassing en omgevingsomstandigheden evalueren bij het maken van een beoordeling van de innovatieve voordelen van de technologie. Mensen dienen tevens redelijke veiligheidsmaatregelen nemen om de overdracht van ziekteverwekkers, waaronder SARS-CoV-2, te voorkomen. U kunt niet alleen vertrouwen op onze producten om het te isoleren of de verspreiding ervan te voorkomen. Het is belangrijk om te voldoen aan alle volksgezondheidswetten en richtlijnen die zijn uitgegeven door nationale autoriteiten, inclusief richtlijnen die zijn gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het European Center for Disease Prevention Control (ECDC), Centers for Disease Controle en Preventie (CDC), inclusief maar niet beperkt tot sociale afstand, handhygiëne (BIOTEC 8), hoestetiquette en het gebruik van gezichtsmaskers.

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen, laat het ons weten en stuur een e-mail via onderstaand e-mailadres.

MEDIQAPP B.V.
Van Leuffenpad 21
3401 XZ IJsselstein
Netherlands

+31 302 072 275

info@MediQapp.eu

KvK 82836981
IBAN NL15 INGB 0006 7233 05
BTW NL862622621B01