EEN DUURZAAM EUROPA

GEZOCHT: Importeurs & agenten

Ben jij de juiste ondernemer die wij zoeken?

MediQapp B.V. is de Europese distributeur van "BIOTEC 8" reinigingsmiddelen en wij zoeken importeurs en agenten voor diverse landen in Europa om onze producten te promoten en te verkopen.

Biotec 8 is 's werelds eerste ​reinigingsmiddelen dat 100% biologisch en veganistisch is, zonder toevoeging van chemicaliën. Veilig voor mens en dier en het milieu.

Alle producten worden in Nederland geproduceerd!

Heb je interesse, laat dit dan weten en stuur een e-mail naar info@MediQapp.eu waarom jij de juiste ondernemer bent waar wij naar op zoek zijn.

REINIGEN MET DE KRACHT VAN DE NATUUR

Hoe werken bacteriële reinigers?  

Bacteriële reinigers zijn reinigingsproducten die gebruik maken van niet-pathogene, “goede” bacteriën voor het verteren van organisch afval, vervuilingsbodems en geuren. Deze positieve bacteriën doen dit door de productie van enzymen, specifiek aangemaakt om bepaalde moleculen (afval/bodems) op te breken in kleinere stukken. Deze kleinere stukjes worden “voedsel” voor de bacteriën. De bacteriën verbruiken dit voedsel of bodems en breken ze af in twee natuurlijke verbindingen: koolstofdioxide en water.

Een bacterie is slechts 1 tot en met 5 µm (micrometer), gelijk aan 0,001mm.  Bacteriën kunnen meer dan 5000 verschillende enzymen produceren om vervuiling te verteren. Als gevolg van hun levende karakter produceert elke bacteriën die wij verkopen, afhankelijk van het type afval, enkele duizenden enzymen en tensiden. De specifieke geproduceerde enzymen zijn daarom geregenereerd indien nodig en de vervuiling is 100% natuurlijk verwijderd.
Dit is zeer efficiënt, milieuvriendelijk, veilig en duurzaam schoonmaken. 

Ze zijn een stuk veiliger voor het milieu en de gezondheid van de mens ten opzichte van een andere chemisch of ‘biologisch afbreekbaar’ product. De micro-organismen kunnen doordringen in microscopisch kleine poriën van het materiaal en elimineren hierbij vervuilende bodems en geuren die traditionele chemicaliën vaak niet kunnen verwijderen.  De bacteriën en enzymen zitten in de biofilm en kunnen blijven werken tot 80 uur na de toepassing en ervoor zorgen dat alle negatieve bodems en geuren volledig zijn verwijderd.