DESINFECTIE
DISPENSER

Een desinfectiezuil voor bij de entree, bestaande uit een vloerstandaard met contactloos bedienbare spray dispenser. 

De combinatie van een stalen voet en een verstelbare staander maakt dat de zuil stabiel is maar ook eenvoudig verplaatsbaar.

Met slimme infrarood sensor
Door de slimme infrarood sensor wordt automatisch ontsmettingsmiddel gespoten, zodra de handen zich 3 tot 10cm onder de dispenser uitlaat bevinden. Hierdoor is er geen contact of aanraking met de dispenser nodig en dus 100% veilig en hygiënisch. Door de handen onder de dispenser te houden, spuit de dispenser precies de juiste hoeveelheid vloeistof over de handen. Hierdoor wordt er geen vloeistof verspild en is de dispenser zuinig in gebruik.

Eenvoudig in gebruik
De automatische dispenser heeft een modern design, waardoor het past in elk interieur. De dispenser is perfect voor in huis zoals in uw keuken of badkamer of op openbare plaatsen zoals kantoren, hotels scholen, ziekenhuizen, wachtzalen, praktijkruimtes, restaurants, luchthavens etc. De dispenser is gemakkelijk aan de wand of muur te bevestigen met de meegeleverde pluggen en schroeven of om op de 160cm hoge en verstelbare paal te monteren.

Geschikt voor vloeibare middelen
Deze robuuste en moderne dispenser heeft een inhoud van 1000ml en is geschikt om te vullen met vloeibaar ontsmettingsmiddel. Let op! De dispenser heeft een tank van 1000 ml (1 liter) die handmatig bijgevuld dient te worden. De dispenser werkt op 4 C-batterijen 1,5 volt of de meegeleverde 220V adapter.

Kleur: Wit/zwart
Afmetingen dispenser: 13 x 12,7 x 27 mm
Per dosering: 0.3 ml

Spaar het milieu en bescherm jezelf ! 
COVX is het 100% natuurlijke beschermingsmiddel tegen COVID. 
Geen chemicaliën, geen b​elasting van het milieu, wel resultaat.

Biotec 8 beschermt tegen

SARS_Cov-2 (Betacoronavirus), MRSA (Staphylococcus aureus), E-coli (poepbacterie), Ziekenhuis bacterie (Pseudomonas aeruginosa), Stafylokokken, Candida, Bacterievuur (Erwinia amylovora), Aspergillus (Schimmel), Aardappelziekte (Phyto-phthora), Panamaziekte (Fusarium oxysporum), Grauwe, schimmel (Botrytis cinerea), Bladvlekkenziekte/Chlorose (Alternaria alternata), Meeldauw (Plasmopara viticola), Aspergillus (schimmel), Plant pathogene infectie (Penicillium aurantiogriseum), Penseelschimmel (Penicillium digitatum), Coliforme bacteriën, Gisten (eukaryote micro-organismen) en Schimmels 

Geen alcohol

Nagenoeg alle ontsmettingsmiddelen in de wereld bevatten alcohol of chemische bestanddelen. Deze reinigen en ontsmetten misschien wel effectief, maar zijn onveilig en slecht voor het milieu. Onze 100% biologische COV-X handspray en beschermingsspray zijn veilig voor mens, dier en milieu. Daarbij laten deze sprays een actieve laag van micro-organismen achter die langdurig bescherming biedt. De kans dat u besmet wordt via aanraking is hiermee zeer onwaarschijnlijk tot vrijwel nihil. 

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen, laat het ons weten en stuur een e-mail via onderstaand e-mailadres.

MEDIQAPP B.V.
Van Leuffenpad 21
3401 XZ IJsselstein
Netherlands

+31 302 072 275

info@MediQapp.eu

KvK 82836981
IBAN NL15 INGB 0006 7233 05
BTW NL862622621B01